Locuri de Munca pe Croaziera

Recent, Statele Unite forţelor armate a fost conectarea + aderarea sus + ca o modalitate foarte bună de a vedea lumea şi de a câştiga experienţă valoroasă de viaţă. În timp ce nu există nici o îndoială că aceste lucruri sunt adevărate, există o serie de alte moduri că puteţi vedea lumea şi câştiga experienţă de viaţă mare fără a pune viaţa în mod harms pe o bază de zi cu zi. Una din aceste metode este obtinerea unui loc de muncă, la bordul unui vas de croaziera. Există multe diferite cariere interesante pentru a alege de pe o navă de croazieră, şi în timp ce este o poziţie cu normă întreagă, ceea ce înseamnă, probabil, nu va merge doar patruzeci de ore pe săptămână, cel mai probabil veti primi gratuit cameră şi bord, gratuit de pe nava de îngrijire medicală, şi veţi obţine pentru a călători în lume şi întâlni oameni noi de interesant, toate în acelaşi timp plătit.

819_2

În fiecare vas de croaziera, există trei departamente că toate posturile obţine împărţită în: punte, hotel, şi Departamentul de motor. Fiecare dintre aceste departamente au un supraveghetor. Căpitanul personalul ruleaza punte, şi este, de asemenea, persoana care manager de hotel şi inginerul şef un raport. Este puţin probabil că veţi fi capabil pentru a obţine un loc de muncă ca un ofiţer sau căpitanul fără un grad la un Academiei Navale. Cu toate acestea, există mai multe intrare nivel de locuri de muncă care le puteţi obţine cu ajutorul marinar Uniunii în punte şi motor. Cele mai multe dintre pozitiile de nivel de intrare va fi în Departamentul de hotel, care constă din mai multe departamente. Departamentul de Hotel cuprinde următoarele:

+ Administrarea

+ Functionar birou

+ Personalul de croazieră

+ Animatori

+ Departamentul de alimentare

+ Departamentul de Bar

+ Sufragerie

+ Menaj

+ Personalul medical

+ Salon

+ Magazine cadou

+ Fotografie

+ Casino

+ Ţărm excursii

+ Turism birou

Cei mai mulţi oameni de lucru drumul lor dintr-o poziţie de nivel de intrare, dar oamenii cad în cariere de navă de croazieră la toate categoriile diferite şi fundaluri. Evident, cineva de la Departamentul medial nu va să lucreze drum în Departamentul de salon fără unele suplimentare de formare. Cu toate acestea, nu există cameră pentru creştere economică în aproape toate departamentele. Una dintre cele mai importante lucruri despre lucrul pe o navă de croazieră este de a avea o personalitate de ieşire. Într-un mediu rapid ritm de călătorie ca un vas de croaziera, este important să fie de ieşire şi flexibil. Cu asta în minte, va fi capabil de a merge departe.

Oameni care au lucrat pe navele de croazieră multe ori evidenţia beneficiile de lucru pe ele ca de călătorie, obiective turistice, întâlnire oameni noi toate de timp, cu cheltuielile de trai liber şi recreere, şi să cunoaştem lucrătorii co într-un mediu aproape tricot. În timp ce multe ori aveţi nevoie pentru a face un angajament de un minim de patru luni, deseori, există o pauză de patru-şase săptămâni înainte de următorul contract şi aveţi nici cheltuielile de trai în timp ce pe bază de contract, deci aveţi destul de un pic de intretinere venituri în timp ce pe pauza.